Nyhetsbrev 2119

 

 

Ventilationskontrollen (OVK) den 2 december är INSTÄLLD!

 

Tyvärr måste OVK den 2 december ställas in på grund av sjukdom. Nytt preliminärt datum för kontrollen är den 3 februari. Vi återkommer om mer detaljer längre fram.

 

Genomförande av elkontrollen fortsätter som planerat. Har ni koll på alla eluttag bakom vitvaror så att de är åtkomliga när det är dags? Bakom hyllor och andra möbler i lägenheten? Notera att inne i skåpet för golvvärmen finns ett eluttag, se till att luckan är borttagen, då kommer kontrollanten åt det lätt.

 

Tack alla ni som meddelat hur elkontrollanten kommer in i er lägenhet. Styrelsen ber vänligen att ni som ännu inte meddelat om ni är hemma att skyndsamt göra det till styrelsen@vitastrander.se.

 

Om ni inte skickar något meddelande tolkar styrelsen det som att ni är hemma och tar emot. Om kontrollanten inte kommer in enligt plan måste föreningen debitera er för eventuell merkostnad vid ett nytt besök.

 

Så till er som ännu inte gjort det; vänligen meddela styrelsen@vitastrander.se

  • om du finns hemma i lägenheten när besiktningarna sker
  • om du lägger nyckel i dörren eller lämnar den till granne
  • om du ger behörighet till en representant för föreningen att gå in i lägenheten om det behövs handräckning
  • om du lokaliserat ett uttag bland dina vitvaror där något behöver skruvas bort för att det ska kunna nås (t ex fläktkåpa eller annat som döljer uttaget för vitvaran).

 

Njut av 1:a advent och kura i skymningen.

 

Tänd ett ljus och låt det brinna….

 

 

Styrelsen